Foppe gestart

Vanaf 1 maart 2021 is Foppe van der Veen gestart bij Janzen BV als grondwerker. Remko Diekstra, commercieel directeur bij Janzen BV zocht hem op.
Foppe is zes jaar aan het werk geweest als autopoetser en liep al een tijdje rond met het idee 'ik wil meer uitdaging in mijn werk'. Foppe verteld:" Mijn vrienden werken in de infratechniek als grondwerker of kraanmachinist en dat wil ik ook". Begin 2021 is Foppe dan ook in gesprek gegaan met Janzen BV en heeft aangegeven in de toekomst als minikraanmachinist werkzaam te zijn.
De bevlogenheid en passie die Foppe uitspreekt over het werk als minikraanmachinist en de bijkomende werkzaamheden, spreken Remko aan. "Iemand die zo bevlogen is over het werk als grondwerker/ kraanmachinist wil je toch aan het werk hebben binnen de infratechniek! Bij Janzen BV waren wij hier snel over uit" Foppe willen wij aan het werk hebben, en geven hem een jaarcontract! 
Voor Foppe is de keuze snel gemaakt en heeft zijn vaste contract ingeleverd voor mooi werk in de infra techniek. Ik ben nu voor de derde week aan het werk en doe alle voorkomende werkzaamheden; voorsteken zodat de machinist weet waar de leidingen liggen en deze niet kapot maakt, tegels weghalen en kabels in de grond leggen. Bij deze klus leggen wij glasvezelkabel en coaxkabel omdat de oude niet meer goed is. Echt leuk werk en met een groep werken is ook erg leuk. 

 
 
   

17 maart 2021