Uitzendbranche in Noord-Nederland Infrastructuur in de lift!

De afgelopen maanden is de uitzendbranche in Noord-Nederland flink in beweging. De vraag naar flexibele arbeidskrachten is groot, met name in de infrastructuursector. Dit komt door de toenemende investeringen in wegenbouw, waterbouw en spoorwegen.

Infrastructuurprojecten in Noord-Nederland

Er zijn diverse grote infrastructuurprojecten in Noord-Nederland die voor veel werkgelegenheid zorgen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Afsluitdijk: De Afsluitdijk wordt versterkt om te voldoen aan de eisen van de 21e eeuw. Dit project creëert honderden banen voor diverse disciplines, zoals machinisten, lassers en betonwerkers.
  • Suikerbietencampagne: De suikerbietencampagne is een jaarlijks terugkerend evenement dat zorgt voor een piek in de vraag naar flexibele arbeidskrachten. In de bietenverwerkende fabrieken en op de akkers zijn duizenden mensen nodig om de bieten te oogsten en te verwerken.
  • Windenergie: De energietransitie zorgt voor een toenemende vraag naar windmolens. In Noord-Nederland worden de komende jaren diverse windparken op land en op zee gebouwd. Dit creëert werk voor monteurs, engineers en technici.
  • Duizenden bedrijven: Uiteraard is er ook beweging bij de duizenden bedrijven onder andere in de infra waardoor de vraag naar personeel toeneemt.

Uitzendbureaus spelen belangrijke rol

Uitzendbureaus spelen een belangrijke rol bij het invullen van de vacatures in de infrastructuursector. Zij hebben de expertise en het netwerk om snel en efficiënt de juiste kandidaten te vinden.

Janzen BV: dé partner voor de infrastructuursector

Janzen BV is een gespecialiseerd uitzendbureau met jarenlange ervaring in de infrastructuursector. Wij kennen de markt en weten waar we de beste kandidaten kunnen vinden. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Werving & Selectie: We vinden en selecteren de juiste kandidaten voor uw vacatures.
  • Flexibiliteit: We bieden flexibele arbeidscontracten die passen bij uw behoeften.
  • Uitzenden: Wij kunnen voor u de juiste kandidaat plaatsen na aanvraag.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u ons direct een opdracht geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

5 maart 2024